Speciális eltávolító makacs szennyeződésekre Az Ink Away For Leather a tökéletes választás!

dec 3, 2019 | Egyéb kategória

A felület védett bőr esetében is elkerülhetetlen, hogy bizonyos idő után bekoszolódjon, vagy olyan hatások érjék, amelyek azonnal meglátszanak rajta. Ilyen lehet például egy rúzsfolt, vagy balesetből származó vérnyom, de sok bosszúságot okozhat a tinta is. Természetes, hogy a felület védett bőr tulajdonosa azonnal szeretné megoldani a helyzetet, ezért olyan tisztítószert szeretne, amivel gyorsan és kíméletesen eltüntetheti a foltokat. Ha Ön is ilyen terméket keres, nem kell tovább kutatnia, ugyanis az Ink Away For Leather a bőr tisztításakor minden elvárásának meg fog felelni.

Az Ink Away For Leather bőrtisztító hatékony megoldást nyújt a foltok ellen, így a tulajdonos ismét régi pompájában élvezeti a bútort, ezáltal pedig az értéke is megmarad. A készítmény alkalmazása után szükséges használni a Leather Care Kit bőrtisztítóját is, hogy az Ink Away által hagyott zsíros foltot, illetve a benne levő vegyszert eltávolítsa, hogy ne bántsa a bőr felületét. A tökéletes végeredményért pedig a tisztítás után célszerű felvinni a felületre a Leather Protector bőrvédőt.

Ha felkeltette érdeklődését az Ink Away For Leather bőrtisztítónk, és további információkat szeretne megtudni a termékről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!