Bútorszövet Kollekciók

Bútorszövetek széles választéka

Miért pont a mi bútorszöveteink?

 

Bútorszöveteink hatalmas kínálatában gyakorlatilag mindenki beszerezheti a számára szükséges darabokat, legyen szó akár az egyszerűbb, vagy akár mikroszálas darabokról. De felmerül a kérdés, hogy miért pont mi? A válasz egyszerű!

Minden bútorszövetünk egyenesen Olaszországból érkezik, az átlaghoz képest alacsony, mindössze egy-két hetes átfutási idővel. Az import vágóprogramból érkezett bútorszöveteink viszont számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amiért érdemes mellettük dönteni.

Minden termékünk rendelkezik egy bizonyos technikai adatlappal, amin az adott bútorszövet tulajdonságai és speciális igényei vannak feltüntetve. Gondolva itt többek között a kopásállóságra és a szakítószilárdságra, de ezen a lapon pontosan le vannak írva a színtartásra vonatkozó adatok, és tisztítási útmutatót is tartalmaz.

Ha szeretne egyedülálló és igazán minőségi bútorszöveteket vásárolni, akkor a legjobb helyen jár! Ha bármilyen kérdése adódna termékeinkkel kapcsolatban, akkor keressen fel minket elérhetőségeinken!

Hogyan válasszunk bútorszövetet?

 

Otthonunk összképét számos tényező befolyásolja, és sokszor olyan dolgokkal tehetünk az esztétikusabb megjelenésért, melyeken eddig talán el sem gondolkodtunk.

A különböző textíliák és kárpitok a sokszínű és változatos lehetőségeknek köszönhetően remek választást jelenthetnek, hiszen régi kanapénkat bármikor felújíthatjuk, illetve ha valami újra vágyunk, akkor is érdemes előtte alaposan szétnézni, milyen kárpitot alkalmazunk.

A különböző bútorszövetekkel kifejezhetjük egyéniségünket, és olyan köntösbe öltöztethetjük sűrűn használt, kárpitos bútorainkat, mellyel valóban otthonosabbá varázsolhatjuk életterünket.

A szövési sűrűség a szín és a minta mind meghatározó tényezők, de ha a megfelelő céget választjuk, biztosan megtaláljuk a számunkra szükséges darabokat! Persze legyen szó akár harsányabb színekről, vagy klasszikus, sötétebb anyagokról, minden esetben fontos a minőség!

Ha szeretne bútorszövetek széles választékából vásárolni, a legjobb helyen jár! Tekintse meg kínálatunkat és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb darabokat!