Bútor Műbőr Kollekciók

Műbőrök a hagyományos bőröktől egészen az egyedi, dombornyomott és préselt bőrökig.

Műbőr és műbőr között is van különbség

 

Ha a műbőrre gondolunk, akkor általánosságban egy nem túl tartós, és nem feltétlenül jó minőségű anyag jut eszünkbe, pedig erre bőven van ellenpélda! A bútorkárpit műbőrök alapvetően hamar tönkre tudnak menni, de az olasz vágóprogramból érkezett, minőségi műbőreink képesek kiállni az idő próbáját!

A beltéri műbőr bútorkárpitok kirepedezése és esztétikai sérülése három okból szokott a leggyakrabban előfordulni. Az egyik ilyen a vegyszeres kezelés, ami még a legjobb minőségű kárpitokat is kikezdi, tehát ezt mellőzzük.

A másik a vizesedés és a pára, melynek a mi műbőreink az alapos impregnálásnak köszönhetően képesek ellenállni, persze egy reális mértékben. A harmadik a napsugárzás problémája, amitől minden műbőr bútorkárpitot védeni kell, ez hozzá tartozik az anyag alapvető tulajdonságaihoz.

A műbőr továbbá készülhet PVC-ből, ami kifejezetten strapabíró, illetve poliuretánból, melynek a puha tapintás jelenti legnagyobb előnyét! Bármilyen műbőr bútorkárpitot is válasszon, a mi Olasz import termékeinkben biztosan nem fog csalódni!