Bútorápolás

Uniters-blue-logoTermékeink megvásárolhatóak bemutatótermünkben a 1118. Budapest, Budaöri út 48. szám alatt, vagy megrendelhetők e-mailben is, melyet utánvéttel, MPL futárszolgálattal elküldünk a megadott címre.

Összesen 17 találat

 • 9,000 Ft

  A Kit-ben található termékek kifejezetten autókárpit bőr tisztítására és védelmére lettek kifejlesztve.
   
 • 11,000 Ft

  A Fabric Care Kit két terméket tartalmaz mindenféle típusú bútorszövet és mikroszálas szövet tisztításához, ápolásához és védelméhez. Használatuk gyors és egyszerű tisztítást tesznek lehetővé színfakulás vagy folthagyás nélkül.

 • 4,000 Ft

  Az Ink Away for Leather egy nagyon könnyen használható termék, amely eltávolítja a tintát, rúzst vagy vérfoltot a felület védett bőrökről. 

 • 11,000 Ft

  Ez a kit olyan termékeket tartalmaz, amelyek kifejezetten valódi bőr tisztítására és védelmére terveztek.

 • 850 Ft

  A tasak 1 db bőr védő kendőt tartalmaz, amely kiváló védelmet biztosít vizes, olajos, alkoholos szennyeződések ellen anilin és pigmentált bőrökön. Nubuk és suede bőrök védelmére nem alkalmas. A bőrvédő krém védi a bőrt a mindennapi használatból adódó szennyeződések ellen, a kézről vagy testről származó zsíros lenyomatról, háziállatokról származó szennyeződésektől. Az bőrvédő által képzett rétegről könnyen eltávolíthatjuk a tinta vagy textíliák, bőr öv által hagyott elszíneződéseket.

  Tisztítsuk meg a bőr felületét a Leather Soft Cleaner vagy a Leather Strong Cleaner termékkel, majd a teljes száradás után körkörös mozdulatokkal vigyük fel a Leather Protection Cream-et (bőrvédőt), majd hagyjuk azt megszáradni. A bőr felületről a felvitt védőréteg a használat során lekopik, ezért időszakosan érdemes azt pótolni a bőr állagának megvédése, illetve annak könnyű és kíméletes tisztíthatóságának védelme érdekében.

 • 12,000 Ft

  A doboz 60 db bőr védő nedves kendőt tartalmaz, amely kiváló védelmet biztosít vízes, olajos, alkoholos szennyeződések ellen anilin és pigmentált bőrökön. Nubuk és suede bőrök védelmére nem alkalmas. A bőrvédő krém védi a bőrt a mindennapi használatból adódó szennyeződések ellen, a kézről vagy testről származó zsíros lenyomatról, háziállatokról származó szennyeződésektől. Az bőrvédő által képzett rétegről könnyen eltávolíthatjuk a tinta vagy textíliák, bőr öv által hagyott elszineződéseket.

  Tisztítsuk meg a bőr felületét a Leather Soft Cleaner vagy a Leather Strong Cleaner termékkel, majd a teljes száradás után körkörös mozdulatokkal vigyük fel a Leather Protection Cream-et (bőrvédőt), majd hagyjuk azt megszáradni. A bőr felületről a felvitt védőréteg a használaz során lekopik, ezért időszakosan érdemes azt pótolni a bőr állagának megvédése, illetve annak könnyű és kíméletes tisztíthatóságának védelme érdekében.

 • 11,000 Ft

  Ez egy speciális bőr tisztító és ápoló kit, mely fehér és világos bőr ápolására lett kifejlesztve. Nem alkalmas nubuksuede és sötét színű bőrökhöz!

   

 • 5,000 Ft

  A MOLD KILLER egy penész eltávolító (ölő) szer valódi bőrhöz. Elpusztítja a penész gombákat, semlegesíti a kellemetlen szagokat a valódi bőrön, miközben megkíméli annak állagát. Alkalmazás során használjon gumikesztyűt és ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön a folyadék. Ha a MOLD KILLER a szemébe kerül azonnal mossa ki a szemét bő langyos folyóvízzel, illetve ha szükséges forduljon orvoshoz. Mint minden vegyszert, gyermekek elől gondosan elzárva tárolandó.

 • 11,000 Ft

  A Natural Leather Care Kit 2 terméket tartalmaz a természetes anilin bőrök tisztításához és ápolásához.

   

 • 14,000 Ft

  Ez a kit 4 olyan terékeket tartalmaz, amelyek kifejezetten nubuk bőr tisztítására és védelmére teveztek.

 • 11,000 Ft

  Ez a kit speciális termékeket tartalmaz olajos pull up típusú bőrökhöz. A dobozban található Leather Soft Cleaner garantálja a hatásos de kímélő tisztító hatást.

 • 9,000 Ft

  PU Care Kit két terméket tartalmaz, mely kifejezetten műbőrök tisztítására, ápolására és állagmegóvására fejlesztettek ki.
 • 12,000 Ft

  Ez a készlet 4 olyan terméket tartalmaz, ami eltávolít bármilyen szennyeződést, mindennemű kárpitból, beleértve a az autó- és hajóülést, kanapét, szőnyeget, takarót, matracot, de akár ruházati textilt is.

 • 850 Ft

  A tasak 1 db erős hatású bőr tisztító kendőt tartalmaz, amely kiválóan alkalmas a szennyeződések eltávolítására, bőr kanapéról, fotelről, ruházati bőrről, cipő bőrről. A farmer által frissen hagyott foltot is eltávolítja a világos bőrről.Minden bőrtípushoz használható, kivéve nubuk és suede bőrhöz. Használat előtt mindíg végezzünk próbát egy nem látható helyen. Gyengéd mozdulatokkal körkörösen töröljük át a tisztítandó felületet, majd a feloldott szennyeződést egy puha tiszta ruhával töröljük le a bőr felületéről. Hagyjuk teljesen megszáradni és ne felejtkezzünk el a bőr védelméről Leather Protection Cream-el vagy Leather Protection Wipes-al. Használat után mossunk kezet.

 • 10,000 Ft

  A doboz 60 db erős hatású bőr tisztító nedves kendőt tartalmaz, amely kiválóan alkalmas a szennyeződések eltávolítására, bőr kanapéról, fotelről, ruházati bőrről, cipő bőrről. A farmer által frissen hagyott foltot is eltávolítja a világos bőrről.Minden bőrtípushoz használható, kivéve nubuk és suede bőrhöz. Használat előtt mindig végezzünk próbát egy nem látható helyen. Gyengéd mozdulatokkal körkörösen töröljük át a tisztítandó felületet, majd a feloldott szennyeződést egy puha tiszta ruhával töröljük le a bőr felületéről. Hagyjuk teljesen megszáradni és ne felejtkezzünk el a bőr védelméről Leather Protection Cream-el vagy Leather Protection Wipes-al. Használat után mossunk kezet.

 • 6,000 Ft

  A Textile Odor Remover eltávolítja a kellemetlen szagokat mindenféle textíliából és mikroszálas szövetből. Ez a termék nem egy parfüm vagy illatosító, hanem semlegesítő a jobb higiénia érdekében. A szag semlegesítő sprayt azután használjuk, amikor a szövetet vagy mikroszálas szövetet már megtisztítottuk A Fabric Care Kit vagy az SOS Fabric Care Kit tisztítójával. Rázzuk fel a Textil Odor remover srayt és egyenletesen permetezzük a szövetre, kb. 30 cm távolságról Hagyjuk megszáradni. Száradás után győződjünk meg a hatásról, ha még szükséges, ismételjük meg a szövet szag eltávolító felvitelét.

 • 11,000 Ft

  A Wax On Care Kit a waxos pull up bőrök tisztításához és ápolásához ajánlott.