Valódi Bútorbőr Kollekciók

Valódi bútorbőrök szerteagázó választéka

Valódi Bútorbőr Kollekciók Rendelésre

A bútorbőr típusokról és hibáikról bővebben

 

Számos különböző típusú bőrrel találkozhatunk, köztük az első a természetes bőr vagy Anilin bőr. Ezt ritkábban használják magas áruk miatt, illetve azért, mert nehezebben tisztíthatók a felületvédett bőröknél.

Ezt követi a fél természetes vagy Semi-anilin bőr, amit az egységes szín kedvéért enyhén pigmentált réteggel vonnak be, bár ennek a típusnak nagyobb szüksége van a rendszeres ápolásra.

A pigmentált bőrtípus már sokkalta ellenállóbb az előbbi két típusnál, ezért nem véletlen, hogy ez az egyik leginkább kedvelt fajta a bútorbőrök körében, bőr kanapék és autóülések esetében leginkább ilyenekkel találkozhatunk.

A Nubuck bőr egy csiszoló folyamatnak köszönheti bársonyos és puha tapintását, és megjelenésre is az egyik leg esztétikusabb képet nyújtó bőrtípus.

A Pull Up típus a divatvilág kedvelt eleme, mivel húzás hatására a színe – a húzás helyén – világosabb lesz, ezáltal antik hatást, patinát, természetességet kölcsönöz a bútornak, továbbá tapintása is kifejezetten puha és kellemes.

Mint minden, úgy a különböző bútorbőrök is képesek meghibásodni, megsérülni, de sokszor olyan dolgokat veszünk hibának, melyek teljesen természetesek. Gondolva itt a sebhelyekre, nagyobb pórusokra és a színeltérésekre. Viszont ha repedést és kopást, esetleg száraz, merev és nyikorgó hatást tapasztalunk, akkor az már problémát jelenthet.