Őrizze meg az autókárpit bőr szépségét megbízható készítménnyel!

okt 14, 2019 | Egyéb kategória

Az autókárpit bőr bármilyen típusú gépjármű utasterének látványos és elegáns küllemet biztosít. Azonban ahhoz, hogy ez hosszú távon biztosítható legyen, nem szabad megfeledkezni a rendszeres tisztításról, karbantartásról, amihez mindenképp megfelelő minőségű, speciális autókárpit bőr tisztítószerre lesz szükség.

Ha Ön is olyan terméket keres, ami mindemellett ápolja is a kárpitot, érdemes megismernie 3 komponensű speciális tisztító és ápoló szettünket, a Light Colored Leather Care Kit-et, mely kifejezetten világos bőr felületek karbantartására alkalmas.

Ez az autókárpit bőr tisztítószer minőségi, megbízható termék, ami úgy tisztítja meg a bőr felületét, hogy közben ápolja is, ennek köszönhetően nem repedhet szét az autókárpit bőr, így hosszú távon élvezheti a valódi bőr puhaságát és exkluzív látványát. Az autókárpit bőr tisztítószer két részből áll, tisztító- és ápolószerből, ezáltal olyan hatékony karbantartást végezhet a valódi bőr felületén, mintha csak szakemberre bízta volna a feladatot!

Ismerje meg a minőségi autókárpit bőr tisztítószert, mellyel a világos felületek tisztán tartása sem jelenthet akadályt! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!