23 jan 2018
Őrizze meg az autókárpit bőr szépségét megbízható készítménnyel!

Az autókárpit bőr bármilyen típusú gépjármű utasterének látványos és elegáns küllemet biztosít. Azonban ahhoz, hogy ez hosszú távon biztosítható legyen, nem szabad megfeledkezni a rendszeres tisztításról, karbantartásról, amihez mindenképp megfelelő minőségű, speciális autókárpit bőr tisztítószerre lesz szükség.

Ha Ön is olyan terméket keres, ami mindemellett ápolja is a kárpitot, érdemes megismernie 3 komponensű speciális tisztító és ápoló szettünket, a Light Colored Leather Care Kit-et, mely kifejezetten világos bőr felületek karbantartására alkalmas.

Ez az autókárpit bőr tisztítószer minőségi, megbízható termék, ami úgy tisztítja meg a bőr felületét, hogy közben ápolja is, ennek köszönhetően nem repedhet szét az autókárpit bőr, így hosszú távon élvezheti a valódi bőr puhaságát és exkluzív látványát. Az autókárpit bőr tisztítószer két részből áll, tisztító- és ápolószerből, ezáltal olyan hatékony karbantartást végezhet a valódi bőr felületén, mintha csak szakemberre bízta volna a feladatot!

Ismerje meg a minőségi autókárpit bőr tisztítószert, mellyel a világos felületek tisztántartása sem jelenthet akadályt! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!