Korrigált felületű bőrök kínálatunkban

júl 8, 2019 | Egyéb kategória

A bőrkészítés már sok évezredes múltra tekint vissza, bár az elmúlt évszázadokban jelentős változásokon esett át a folyamat. Ugyanis a bőr egy roppant érzékeny felület, a régi módszerek esetében könnyen előfordult, hogy túl keménnyé, sérülékennyé képezték az anyagot. Ezért szükség volt egy gyorsabb, precízebb és kíméletesebb eljárásra is! Manapság pedig már annyira élen jár a technika fejlődése, hogy arra is lehetőség van, hogy a bőr felületét korrigálhassuk, mielőtt végtermékké avanzsálódna!

Korrigált felületű bőrről akkor beszélünk, ha valamilyen eljárás során megváltozik az eredeti megjelenése a bőrnek. Például a különböző mintázatú, dombornyomott, csiszolt vagy éppen átszínezett bőr is korrigált felületű bőrnek számít. Ezeket főként bútorgyártás során szokás alkalmazni, hiszen egy plusz különlegességet csempészhetünk a kész bútor megjelenésébe.

Minőségi korrigált felületű bőrt nem könnyű találni, így mindenképpen megbízható forrásból érdemes vásárolni! Forduljon hozzánk bizalommal, ha Önnek is fontos a színvonal!