Hair On bőrök – A könnyed elegancia szimbólumai

szept 19, 2020 | Egyéb kategória

Mindenki szeretné barátságosabbá tenni otthonát. Lakásunk enteriőrjének megteremtése során pedig a szőnyegek, valamint az egyes fali dekorációk kiemelt szerepet játszhatnak. Ezekkel ugyanis kitűnően törhetjük meg a különböző nagy felületek egyhangúságát. Most egy új és izgalmas lakberendezési megoldást mutatunk be, amely egyet jelent a stílussal és az egyediséggel. Ismerjük meg a Hair On bőröket!

Védjegyük a minőség

Hogy mik azok a Hair On bőrök? Maga a kifejezés rendkívül találó, hiszen angolból fordítva azt jelenti: “szőr a bőrön”, amely mindent elmond arról, hogyan készítik ezeket az anyagokat. A Hair On bőrök egyszerre testesítik meg az eleganciát és az egyediséget. Aki egy ilyen bőrből készült szőnyeg vagy fali dekoráció tulajdonosa, valódi különlegességet tudhat otthonában. A Hair On bőr használata ugyanakkor kifinomult ízlésre is vall, hiszen ezeket a legfinomabb olasz bőrökből állítják elő.

A Hair On bőrök bemutatása előtt így érdemes közelebbről is megismerkednünk a világ egyik legjobb minőségű anyagaival.Vitathatatlan, hogy az olasz bőrök mindenkor a prémium minőséget képviselték. Aki egyszer megtapasztalta, ezen anyagok a páratlan puhaságát, könnyen lehet, hogy soha nem is választ másmilyen bőrből készült terméket. Az olasz bőröket ugyanis nem pusztán kiváló alapanyaguk teszi utolérhetetlenné, hanem az a művészi megmunkálás is, amely minden egyes terméket jellemez. A bőr megmunkálása során minden egyes darabot az olasz kézműiparra jellemző precizitással készítenek, a díszítés során pedig semmihez nem fogható egyedi megjelenést kapnak ezek az anyagok.

Az olasz bőrök története több, mint fél évezredes múltra tekint vissza. A bőrművesek előfutárai már az ókori Itália területén megjelentek, de valódi áttörést a reneszánsz korban létrejövő céheknek sikerült elérnie. Akkoriban a bőrgyártást elsősorban Észak-Itáliában művelték, ezek közül is kiemelkedik Milánó és Firenze, amely két várost ma is a divat fellegvárának tartják.
Napjainkban pedig az olasz bőrök már világméretű népszerűségre tettek szert, így az igényes talján termékeket a földgolyó bármely pontján szívesen fogadják. Bizony, olykor még a távolabbi országok lakói is inkább olasz bőrből készítenek cipőket vagy táskákat, mintsem könnyebben beszerezhető, de gyengébb minőségű anyagokat használjanak. A nagy múltra visszatekintő bőrművesség, valamint az anyagokkal való egyedülálló bánásmód eredményeként tehát olyan csúcskategóriát képviselő bőrök születtek. Egy szó, mint száz: az olasz bőrök napjainkra fogalommá válhattak.

Szőrrel-bőrrel

Közismert, hogy a bőröket legnagyobb részben használati tárgyak készítéséhez használják fel. Egy kényelmes bőr lábbeli vagy egy elegáns bőrtáska így mind-mind bennünket szolgálva teszi könnyebbé mindennapjainkat. A bőröket ugyanakkor dekorációként is alkalmasak, így számos tulajdonságunknak köszönhetően a lakberendezés számára is vonzó alternatívát jelenthetnek.

hair on olasz bőr

A Hair On a páratlan olasz bőrök izgalmas és modern képviselője. Ezekből a bőrökből elsősorban szőnyegek és fali dekorációk készülnek, de például könyvek borítójaként is szívesen alkalmazzák.
A Hair On bőrök értékét egyszerre adja a marha szőre és bőre. Szemben más típusú bőrökkel ugyanis itt nem távolítják el a marha szőrét, hanem azzal együtt munkálják meg a kezelendő felületet. A szó szerint szőrőstől-bőröstül készített anyagok így számos eljáráson mennek keresztül, mire elnyerhetik végleges formájukat.

A bőr színét úgynevezett anilin dobfestéssel érik el, vagyis a forgódobos mosógéphez hasonlatos berendezésbe helyezve többször megforgatják. A kezelendő bőr a rozsdamentes acélból készülő berendezésben található festékfürdőnek köszönhetően nyeri el a végeleges színét. Más bőrökhöz képest ugyanakkor itt szőrt külön is megfestik, amely munkafolyamat igazán egyedülálló megjelenést kölcsönöz a Hair On bőrök számára.

A változatosság gyönyörködtet

A szőr festése történhet egy vagy több tónusú színek használatával is. Mivel a tiszta fehér színen kívül valamennyi árnyalat előállítható, ezért az egyszínű bőrök esetében konzervatív barnától a merész rózsaszínig megannyi szín közül választhatunk. Ha a szőr festésénél kettő vagy ennél több tónust használnak, akkor két- illetve három színhatású Hair On bőrről beszélünk. Itt sem kell azonban nélkülöznünk a változatosságot, hiszen a bőr festése során az egyszínű Hair On bőröknél alkalmazott színek bármelyikét használhatjuk. Az alkalmazott színek kombinációjának így csak a fantázia szabhat határt.

A szőrfestés során alkalmazott különböző effekteknek köszönhetően hihetetlenül változatos formákat lehet a bőr felszínén létrehozni. Lényegében ezen effektek határozzák meg, hogy a Hair On bőr mely típusáról beszélünk. A jól csengő elnevezések, mint Van Gogh vagy Corrison a bőr felszínén levő különböző mintákra utalnak, melyek mind különböző hatást kölcsönözhetnek az őket viselő anyagnak. A Horsy Van Gogh típus például a szőr foltokban való kitépkedésével készül. A világhírű posztimpresszionista festőről való elnevezése nem véletlen, hiszen ez a típus bámulatos hangulatot tud nyújtani otthonunk számára.

A Hair On Contrast típusú bőrök azoknak ajánlhatók, akik az ellentétek bűvöletében szeretnék élni mindennapjaikat. A gyönyörű kontrasztos hatás egyszerűen rabul ejtő, egy megfelelően választott színkombinációjú fali dekoráció pedig kiváló díszítőeleme lehet a nagyobb felületeknek is. Érdemes megemlítenünk a Hair On Carpet stílusú bőröket is, melyekkel lakásunkat könnyedén afrikai hangulatúvá varázsolhatjuk. A Hair On bőrök rendkívüli változatosságának köszönhetően így minden stílushoz és minden otthonhoz lehet megfelelő dekorációt találni. Ismerkedjünk meg most a Hair On bőrök szerepével a lakberendezésben.

Fiatalostól a konzervatívig

Hair on bőr az otthonunkban található Hair On bőr szőnyeg, illetve fali dekoráció elegáns és különleges ízlésről tanúskodik. Persze néhányan bizonytalanak lehetnek, hogy otthonukat Hair On bőrrel díszítsék. Vannak, akik inkább egy modern bútorokkal berendezett lakásban tudják elképzelni ezeket az anyagokat. A Hair On bőrök ugyanakkor karakterességük ellenére sem számítanak domináns dekorációnak. Az egyediség bőrből készült szimbólumai így bármely otthon hangulatát feldobhatják, hiszen ezek az anyagok képesek jól illeszkedni az őket magukba fogadó környezethez. A merészebb színű és stílusú anyagok pedig igazi “vagány” darabnak számítanak, amelyek mindenkor felpezsdíthetik lakásunk hangulatát.

Változatosságuk miatt a Hair On bőrök így számos lakás enteriőrjében fontos szerepet játszhatnak. A Hair On bőrök a bőr nyújtotta eleganciát, illetve a szőrme kínálta fiatalos életérzést egyszerre testesítik meg. Ezen tulajdonságuk miatt pedig azok számára is ajánlhatók, akik a bőrből készült tárgyakat és dekorációkat netán konzervatívnak gondolnák.

A sötétebb árnyalatú illetve semleges színű anyagok kitűnő pedig dekorációi lehetnek a régiesebb stílusban berendezett lakásoknak is. A kávé színeiben pompázó Irish Cofee vagy a sötétebb zöld Barraduca visszafogott színeivel így az ilyen otthonokba ideális választásnak bizonyulhatnak.
Ezek az anyagok így azokat is meghódíthatják, akik a lakberendezés során ragaszkodtak az eddig jól bevált megoldásokhoz. Páratlan szépségük pedig biztos, hogy nem fognak észrevétlenek maradni azok számára sem, akik otthonunkba látogatnak. A Hair On bőrök így bátran ajánlhatók mindazok számára, akik egyedi és stílusos környezetet szeretnének maguk körül kialakítani.
Egyedi és mutatós dekoráció az Ön otthonában is. Ha valódi különlegességet szeretne családjának ajándékozni, akkor lepje meg karácsonyra szeretteit Hair On bőrrel.

Hair On bőrök – Az elegancia bőrből készült nagykövetei
Hair On bőrök – Az egyedi és izgalmas otthon az Ön számára sem álom többé
Hair On bőrök– Teremtsen stílust otthonában!