Bútorbőr kereskedés. Minden amiről álmodott

márc 23, 2019 | Egyéb kategória

A valódi bőr méteráru felhasználásával készült bútorok semmivel sem összehasonlítható élményt nyújtanak. Amikor egy bőr kanapéra telepedünk, megcsap minket a bőr nyers, jellegzetes illata, a kezünket végighúzva érezzük az anyag puha felületét.

Az eredeti bútorbőrök általában marhabőrből készülnek; a nyers bőrt több rétegre hasítják, így dolgozzák fel. A bútorokhoz használt alapanyag elkészítéséhez általában a legfelső réteget használják, mert az nem csak szebb, de tartósabb is. A bőrt tisztítják, védőréteggel látják el, esetleg színezik is, míg elnyeri végső formáját. Az eredmény egy magas minőségű, hosszú életű, természetes anyag, ami prémium kategóriát képvisel. Az idő múlásával egyre karakteresebb lesz, patinát vesz fel, de lehetőség van a bútorbőr tisztítására, javítására, restaurálására is.

Nézzen körül nálunk, ha stílusos, valódi bőr méterárura van szüksége! Kínálatunkban többféle típus, szín és méret is megtalálható, és kedvező kárpit bőr árakkal várjuk érdeklődőinket. Válogasson igényei szerint, és bátran keresse fel bútorbőr kereskedésünket!