A természetes anyagból készült tárgyak, bútorok mindig szebbek, értékesebbek, mint az utánzataik vagy mesterséges társaik. Az eredeti bútorbőrök között is találunk különböző fajtákat, köztük az anilin bőrt.

Az anilin bőrt természetes állapotában hagyják meg, megőrzi eredetei küllemét, amit nem kezelnek semmivel, nem alakítanak rajta. Ennek köszönhetően a természetes megjelenésű anyagok híveinek egyik kedvence. Nincs két ugyanolya anilin bőrből készült kárpit, mindegyik egyedi és egyszeri, felfedezhetőek rajtuk a csak rájuk jellemző karakteres nyomok.

Nagyon puha felületű, kellemes és selymes tapintású bútorbőrről van szó, amire igazi öröm leülni például egy nívós kanapé formájában. Nem csupán látványra és tapintásra hívogató, de kellemes és komfortos a használata is. Gyorsan átveszi a test hőmérsékletét, ugyanakkor jól szellőzik.

A természetes külső és a jó tulajdonságok azonban nem tudnak a végtelenségig ellenállni az időnek, az anilin bútorbőr az emberre van utalva, rendszeres és gondos ápolást igényel az eredeti állapotának a fenntartása. Könnyen szennyeződhet, a kosz pedig beivódhat a bőr erezetébe.

Amennyiben új bútorbőrre van szüksége, elérhetőségeinken bővebben tájékozódhat!