A COVID-19 miatt BEMUTATÓTERMÜNK határozatlan ideig csak előzetes bejelentkezésre nyit ki.

Üzletünkben a gyakran érintett felületeket folyamatosan fertőtlenítjük!

Amennyiben megtekintenék valamelyik kanapénkat, kérjük egyeztessenek időpontot telefonon!

00 36 70 507 7250 vagy 00 36 30 346 2882

Valódi bőr, műbőr, bútorszövet kereskedés

 

Tevékenységünket 2009-ben kezdtük meg, kizárólag olasz bútorbőrök és autókárpit bőrök importjával és forgalmazásával. Komoly raktárkészlettel rendelkezünk, sok szín elérhető azonnali kiszolgálással, más bőrtípusokból pedig ezres nagyságrendű választék van, ezek rendelésre, 1-2 hetes határidővel elérhetők.

Ma már különböző műbőrök és bútorszövetek forgalmazásával is kiszélesítettük választkunkat, melyek szintén olasz minőséget képviselve tökéletesen beleillenek eddigi termékpalettánkba. Megbízható minőségű bútorbőröket és bútorkárpitokat forgalmazunk, melyet mi sem példáz jobban, mint hogy mindegyikhez tartozik egy úgynevezett minősített technikai adatlap, melyben pontosan le vannak írva az adott anyag különböző tulajdonságai és paraméterei.

Bútorkárpitos, bútoripari vállalkozó és magánszemély ügyfeleink tehát nem véletlenül választottak minket! A honlapunkon feltüntetett kínálatunk nem teljes, ezért minden esetben érdemes ellátogatnia bemutatótermünkbe, ha részletes tájékoztatásra van szüksége. Itt leadhatja megrendelését, és ezek után a kiszállítási idő miatt sem kell aggódnia, hiszen vidéki ügyfeleinkhez is akár 1-2 napon belül megérkeznek az általunk feladott termékek!