Bútor tisztító és ápoló szerek

Termékeink megvásárolhatóak bemutatótermünkben a 1118. Budapest, Budaörsi út 48. szám alatt, vagy megrendelhetők e-mailben is, melyet utánvéttel, MPL futárszolgálattal elküldünk a megadott címre. Kérjük a megrendelés mellé csatolja a számlázási és szállítási adatokat, valamint telefonos elérhetőségét.

Valódi Bőr Tisztítás & Ápolás

LEATHER CARE KIT

Ez a kit olyan termékeket tartalmaz, amelyek kifejezetten valódi bőr tisztítására és védelmére terveztek.

12.000 Forint

Bővebben

Ezeknek a termékeknek a segítségével a bőr megőrzi eredeti ragyogását és évek után is megmarad kellemes, puha tapintása.

A dobozban található Leather Soft Cleaner egy vízalapú bőrtisztító, mely hatékony és könnyen használható, lehetővé teszi a kanapé normál használatából adódó szennyeződések tisztítását.

A Leather Protection Cream táplálja a bőrt és védelmet nyújt mindenféle szennyeződés, mint víz, olaj, zsíros szennyeződések, alkohol és izzadtság ellen. Magas víz és olaj visszataszító hatással rendelkezik.

Ezek a tulajdonságok nagymértékben növelik a bútorbőr tartósságát. Fedett bőrök tisztítására és ápolására ajánljuk, nem alkalmas nubuk és velúr bőrre!

NATURAL LEATHER CARE KIT

A Natural Leather Care Kit 2 terméket tartalmaz a természetes anilin bőrök tisztításához és ápolásához.

11.000 Forint

Bővebben

A Leather Soft Cleaner kíméletesen távolítja el a legtöbb szennyeződést az anilin bőrökről.

A Leather Protection Cream, vagy bőrvédő visszaadja a természetes bőrök eredeti puhaságát, csodás tapintását, valamint védelmet biztosítanak a szennyeződések ellen, mely az anilin bőröknél kényesebb voltuk miatt kiemelten fontos.

NUBUCK LEATHER CARE KIT

Ez a kit 4 olyan terméket tartalmaz, amelyek kifejezetten nubuk bőr tisztítására és védelmére terveztek.

14.000 Forint

Bővebben

A Nubuck Cleaner eltávolítja a legtöbb foltot és szennyeződést a nubuk bőrből. Használatához öntsünk egy keveset a kitben található szivacsra és addig nyomkodjuk amíg hab nem képződik. A habos szivaccsal kezdjük tisztítani a szennyezett részt kívülről a folt közepe felé irányuló mozdulatokkal. Ha a szivacsunk koszolódik mossuk ki vízzel és ha szükséges ismételjük meg a fentieket. Szárítsuk meg a nedves nubuk bőrt hajszárítóval. A tisztítás helyén a nubuk bőr szálai laposak, letapadtak maradhatnak, ami felfrissíthető a nubuk tisztító kendő segítségével.

A Nubuck Cleaning Cloth egy nubuk életre keltő kendő, mely hatékonyan és környezetkímélő módon frissíti fel a nubuk hatást. Használathoz hajtsuk rá a kendőt a szivacsra és dörzsöljük fel a nubuk bőr felszínét addig, amíg a letapadt rostokat fel nem keféljük vele és nem nyerjük vissza az eredeti nubuk karaktert.

A Nubuck Degreaser olajos foltok eltávolításához használjuk ami általában az emberi bőrről vagy hajról származik. Akkor használjuk a nubuk zsírtalanító habot, ha a nubuk tisztító vagy a nubuk életre keltő kendő nem távolította el a zsíros szennyeződést. Használata előtt takarjuk le a tisztítani nem kívánt felületeket a folt körül, majd alaposan rázzuk fel a sprayt. Kb 30 cm távolságból permetezzük a habot a folt közepétől a széle felé. A habból húsz perc elteltével száraz por lesz és kiszívja a bőrből a benne levő zsíros szennyeződést. Távolítsuk el a port egy kefével vagy porszívóval, majd végezzük el a tisztítást a nubuk tisztító folyadékkal és a nubuk életre keltő kendővel.

A Nubuk Protector kiváló védelmet nyújt olaj és vizes szennyeződések nubuk bőrbe való beszívódása ellen. Permetezzük a már megtisztított bőrre, különös gondot fordítva a szennyezésnek jobban kitett részeket, mint a kanapé ülése és karfája, majd hagyjuk 2 órát száradni. A maximális hatás elérése érdekében tisztítás után mindig alkalmazzuk a nubuk védő sprayt.

STRONG CLEANER WIPES 60

A csomag 60 db erős hatású bőr tisztító nedves kendőt tartalmaz, makacs szennyeződések eltávolítására, bőr kanapéról, fotelről, ruházati bőrről valamint cipő bőrről.

12.000 Forint

Bővebben

A farmer által frissen hagyott foltot is eltávolítja a világos bőrről.Minden bőrtípushoz használható, kivéve nubuk és suede bőrhöz. Használat előtt mindig végezzünk próbát egy nem látható helyen.

Gyengéd mozdulatokkal körkörösen töröljük át a tisztítandó felületet, majd a feloldott szennyeződést egy puha tiszta ruhával töröljük le a bőr felületéről. Hagyjuk teljesen megszáradni és ne felejtkezzünk el a bőr védelméről Leather Protection Cream-el vagy Leather Protection Wipes-al. Használat után mossunk kezet.

MOLD KILLER

A MOLD KILLER penész eltávolító szer valódi bőrhöz. Elpusztítja a penészgombákat, és a kellemetlen szagokat a valódi bőrön, miközben megkíméli annak állagát.

5.500 Forint

Bővebben

Alkalmazás során használjon gumikesztyűt és ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön a folyadék. Ha a MOLD KILLER a szemébe kerül azonnal mossa ki a szemét bő langyos folyóvízzel, illetve ha szükséges forduljon orvoshoz.

Mint minden vegyszert, gyermekek elől gondosan elzárva tárolandó!

LIGHT COLOR LEATHER CARE KIT

Egy speciális bőr tisztító és ápoló kit, mely fehér és világos bőr ápolására lett kifejlesztve.

12.000 Forint

Bővebben

Nagyon hatékony termék, mely megakadályozza a nemkívánatos festék transzfert a farmer nadrágról, plédről, díszpárnáról, bőr övekről vagy újságpapírról.
Rendszeres használata ajánlott akár fehér autóbőr védelmére is. Nem alkalmas nubuk, suede és sötét színű bőrökhöz!

WAX ON CARE KIT

A Wax On Care Kit a waxos pull up bőrök tisztításához és ápolásához ajánlott termékcsalád.

11.000 Forint

Bővebben

A szettben található gyengéd bőrtisztító eltávolítja a legtöbb víz alapú szennyeződést és a kormot is. A Wax On olyan tápanyagokat és waxot juttat a bőrbe, amire szüksége van ahhoz, hogy megtartsa rugalmasságát és gyönyörű fényét. Helyreállítja a bútorbőr eredeti kinézetét és tapintását, eltünteti a körmök vagy cipzár okozta karcokat.

STRONG CLEANER WIPE

1 db erős hatású bőrtisztító kendő, ami alkalmas szennyeződések eltávolítására, kanapéról, fotelről, ruházati és cipő bőrről.

950 Forint

Bővebben

A farmer által frissen hagyott foltot is eltávolítja a világos bőrről.

Minden bőrtípushoz használható, kivéve nubuk és suede bőrhöz. Használat előtt mindig végezzünk próbát egy nem látható helyen.

Gyengéd mozdulatokkal körkörösen töröljük át a tisztítandó felületet, majd a feloldott szennyeződést egy puha tiszta ruhával töröljük le a bőr felületéről. Hagyjuk teljesen megszáradni és ne felejtkezzünk el a bőr védelméről Leather Protection Cream-el vagy Leather Protection Wipes-al. Használat után mossunk kezet!

LEATHER PROTECTION WIPES 60

60 db bőr védő nedves kendő, amely kiváló védelmet biztosít vízes, olajos, alkoholos szennyeződések ellen anilin és pigmentált bőrökön. Nubuk és suede bőrök védelmére nem alkalmas!

14.000 Forint

Bővebben

A bőrvédő krém védi a bőrt a mindennapi használatból adódó szennyeződések ellen, a kézről vagy testről származó zsíros lenyomatról, háziállatokról származó szennyeződésektől. Az bőrvédő által képzett rétegről könnyen eltávolíthatjuk a tinta vagy textíliák, bőr öv által hagyott elszineződéseket.

Tisztítsuk meg a bőr felületét a Leather Soft Cleaner vagy a Leather Strong Cleaner termékkel, majd a teljes száradás után körkörös mozdulatokkal vigyük fel a Leather Protection Cream-et (bőrvédőt), majd hagyjuk azt megszáradni.

A bőr felületről a felvitt védőréteg a használaz során lekopik, ezért időszakosan érdemes azt pótolni a bőr állagának megvédése, illetve annak könnyű és kíméletes tisztíthatóságának védelme érdekében.

CAR LEATHER CARE KIT

A Kit-ben található termékek kifejezetten autókárpit bőr tisztítására és védelmére lettek kifejlesztve.

10.000 Forint

Bővebben

A bőr tisztító és ápoló használatával a bőr megőrzi tisztaságát, eredeti fényét és puha kellemes tapintását. A termék nem alkalmas nubuk és suede bőr ápolásához!
Az autóbőr, kormánybőr, hajóbőr vagy buszok és vonatok bőr ülésein az erősen használt részeken a szennyeződések polírozó hatására a bőr hamar kifényesedik.

A kifényesedett ülések elhanyagolt, silány hatást keltenek. A szettben található Leather Protection Cream visszaadja a bőr eredeti matt fényét és eleganciáját, valamint védi a savas, zsíros szennyeződésektől.

OLEOSA LEATHER CARE KIT

Ez a kit speciális termékeket tartalmaz olajos pull up típusú bőrökhöz. A Leather Soft Cleaner garantálja a hatásos de kímélő tisztító hatást.

12.000 Forint

Bővebben

Az Oleosa relativizálja az olajos bőröket, melyeket időnként újra olajozni kell, hogy megőrizzék egyedi jellemzőiket. Az Oleosa egy speciális olajos készítmény, mely hasonlít a bőrgyártás során a bőr egyedülálló olajozott kinézetének és tapintásának kialakításához használt termékhez.

Az Oleosa puha, olajos érintést kölcsönöz a bőrnek. Nemcsak kiváló víztaszító tulajdonsággal rendelkezik, hanem védelmet biztosít a bőrnek a szennyeződésekkel és a szín transzferrel szemben.

LEATHER PROTECTION WIPE

1 db bőrvédő kendő, amely véd a vizes, olajos, alkoholos szennyeződések ellen anilin és pigmentált bőrökön.

950 Forint

Bővebben

A bőrvédő krém védi a bőrt a mindennapi használatból adódó szennyeződések ellen, a kézről vagy testről származó zsíros lenyomatról, háziállatokról származó szennyeződésektől. Az bőrvédő által képzett rétegről könnyen eltávolíthatjuk a tinta vagy textíliák, bőr öv által hagyott elszíneződéseket. Nubuk és suede bőrök védelmére nem alkalmas!

Tisztítsuk meg a bőr felületét a Leather Soft Cleaner vagy a Leather Strong Cleaner termékkel, majd a teljes száradás után körkörös mozdulatokkal vigyük fel a Leather Protection Cream-et (bőrvédőt), majd hagyjuk azt megszáradni.

A bőr felületről a felvitt védőréteg a használat során lekopik, ezért időszakosan érdemes azt pótolni a bőr állagának megvédése, illetve annak könnyű és kíméletes tisztíthatóságának védelme érdekében.

INK AWAY FOR LEATHER

Az Ink Away for Leather egy nagyon könnyen használható termék, amely eltávolítja a tintát, rúzst vagy vérfoltot a felület védett bőrökről.

4.500 Forint

Bővebben

Friss, 3-5 napos foltok eltávolítására lett tervezve. Minél régebbi a folt, annál nehezebb kitisztítani. A maximális hatást a bőrvédővel előzetesen kezelt felületen fejti ki.

Használatához dörzsöljük be a tintaeltávolítóval a tisztítani kívánt részt és rövid ideig hagyjuk az anyagot dolgozni, majd egy szivaccsal kíméletesen töröljük le a feloldott festéket. Ha szükséges néhányszor megismételhetjük a folyamatot.

Miután a tintát eltávolítottuk, a bőrtisztító folyadékkal tisztítsunk le a tintaeltávolító által hagyott zsíros foltot. Száradás után alkalmazzunk újra bőrvédőt.

Szövet Tisztítás & Ápolás

FABRIC CARE KIT

A Fabric Care Kit két terméket tartalmaz minden típusú bútorszövet, mikroszálas szövet tisztításához, ápolásához és védelméhez. Gyors és egyszerű tisztítás színfakulás vagy folthagyás nélkül.

12.000 Forint

Bővebben

A Fabric Cleaner egy speciális tisztítószer természetes, szintetikus, kevert szálú bútorszövetekhez és mikroszálas bútorszövetekhez.

A Fabric Protector egy víz alapú bútorszövet védő spray, amely a megvédi a bútorszövetet, mikroszálas szövetet vagy a szőnyeget az étel és ital által okozott foltok, vagy az izzadtságból származó zsírsavas szennyeződések beszívódásától.

SOS FABRIC CARE KIT

Ez a készlet 4 olyan terméket tartalmaz, ami eltávolít bármilyen szennyeződést, mindennemű kárpitból, beleértve a az autó- és hajóülést, kanapét, szőnyeget, takarót, matracot, de akár ruházati textilt is.

13.000 Forint

Bővebben

TEXTILE ODOR REMOVER

A Textile Odor Remover eltávolítja a kellemetlen szagokat minden textíliából és mikroszálas szövetből. Nem egy illatosító, hanem semlegesítő, a jobb higiénia érdekében. A sprayt azután használjuk, miután a szövetet már megtisztítottuk.

6.600 Forint

Bővebben

A Fabric Care Kit vagy az SOS Fabric Care Kit tisztítójával. Rázzuk fel a Textil Odor remover srayt és egyenletesen permetezzük a szövetre, kb. 30 cm távolságról Hagyjuk megszáradni. Száradás után győződjünk meg a hatásról, ha még szükséges, ismételjük meg a szövet szag eltávolító felvitelét.

Műbőr Tisztítás & Ápolás

PU CARE KIT

A PU Care Kit két terméket tartalmaz, mely kifejezetten műbőrök tisztítására, ápolására és állagmegóvására fejlesztettek ki.

10.000 Forint

Bővebben

A PU Cleaner egy nagyon hatékony műbőr bútorkárpit tisztító szer. Eltávolít minden szennyeződést, foltot és penészt a műbőr felületéről. Nem használható valódi bőrhöz és nubukhoz.

A PU Mainantance Cream egy víz alapú termék ami arra lett kifejlesztve, hogy ápolja, megújítsa és felületvédelmet adjon a műbőr bútorkárpitnak.