Galla

14-bordeaux

Gobi

14-turquoise

Munich

16-blue

Vegas Hydro

10-mostaza

Wolf

15-orange

butorbor-hu1Praktikum a hétköznapokban: A vízzel tisztítható bútorszövetek

Mindennapjaink során számos olyan problémával találkozhatunk, melyek megnehezítik életünket. Ide sorolhatóak a különböző szennyeződések is, melyek elkerülhetetlenek egy háztartás mindennapjai során, gondolva akármilyen felületre vagy textíliára. Persze nem szükséges azonnal tisztítóba szaladgálnunk, hiszen sokkal egyszerűbb megoldásokat is választhatunk, ha körültekintően járunk el.

Sokan a tisztítószereinkkel szeretnénk fölkészülni egy-egy vörösbor foltra, zsíros szennyeződésre vagy más foltra a kanapénkon vagy bármilyen kárpitunkon. Persze mindez érthető, hiszen hagyományosan ez a megszokott módszer, mégse feltétlenül a legjobb megoldás. A vízzel tisztítható bútorszövetekkel nem kell aggódnunk többé az eddig kimoshatatlannak hitt foltok és szennyeződések miatt, hiszen a speciális anyagnak köszönhetően egyszerű víz segítségével távolíthatunk el mindent a kárpitról.

Ha vízzel tisztítható bútorszövetek hatalmas választékából szeretné kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb darabokat, cégünknél keresve sem találhatna megfelelőbb partnert ehhez!