Bronx

bronx-kiskep

Dafne

dafne-kiskep

Gotham

9-melanzana

Inca

inca-kiskep

Sherpa

3-green

Sava

21-lavanda

Tapas

tapas-kiskep

Hogyan válasszunk bútorszövetet?butorbor-hu3

Otthonunk összképét számos tényező befolyásolja, és sokszor olyan dolgokkal tehetünk az esztétikusabb megjelenésért, melyeken eddig talán el sem gondolkodtunk. A különböző textíliák és kárpitok a sokszínű és változatos lehetőségeknek köszönhetően remek választást jelenthetnek, hiszen régi kanapénkat bármikor felújíthatjuk, illetve ha valami újra vágyunk, akkor is érdemes előtte alaposan szétnézni, milyen kárpitot alkalmazunk.

A különböző bútorszövetekkel kifejezhetjük egyéniségünket, és olyan köntösbe öltöztethetjük sűrűn használt, kárpitos bútorainkat, mellyel valóban otthonosabbá varázsolhatjuk életterünket. A szövési sűrűség a szín és a minta mind meghatározó tényezők, de ha a megfelelő céget választjuk, biztosan megtaláljuk a számunkra szükséges darabokat! Persze legyen szó akár harsányabb színekről, vagy klasszikus, sötétebb anyagokról, minden esetben fontos a minőség!

Ha szeretne bútorszövetek széles választékából vásárolni, a legjobb helyen jár! Tekintse meg kínálatunkat és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb darabokat!