Miért pont a mi bútorszöveteink?

 

Bútorszöveteink hatalmas kínálatában gyakorlatilag mindenki beszerezheti a számára szükséges darabokat, legyen szó akár az egyszerűbb, vagy akár mikroszálas darabokról. De felmerül a kérdés, hogy miért pont mi? A válasz egyszerű!

Minden bútorszövetünk egyenesen Olaszországból érkezik, az átlaghoz képest alacsony, mindössze egy-két hetes átfutási idővel. Az import vágóprogramból érkezett bútorszöveteink viszont számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amiért érdemes mellettük dönteni. Minden termékünk rendelkezik egy bizonyos technikai adatlappal, amin az adott bútorszövet tulajdonságai és speciális igényei vannak feltüntetve. Gondolva itt többek között a kopásállóságra és a szakítószilárdságra, de ezen a lapon pontosan le vannak írva a színtartásra vonatkozó adatok, és tisztítási útmutatót is tartalmaz.

Ha szeretne egyedülálló és igazán minőségi bútorszöveteket vásárolni, akkor a legjobb helyen jár! Ha bármilyen kérdése adódna termékeinkkel kapcsolatban, akkor keressen fel minket elérhetőségeinken!